Tek kelime etmedi!

Geçmiş yıllarda yaptığı ziyaretlerde, KKTC'nin kalkınmasında Türkiye'nin maddi manevi desteğinden defaten bahseden Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın bu kez bu konularda tek kelime etmemesi dikkat çekti.

Geçmiş yıllarda yaptığı ziyaretlerde, KKTC’nin kalkınmasında Türkiye’nin maddi manevi desteğinden defaten bahseden Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın bu kez bu konularda tek kelime etmemesi dikkat çekti.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda düzenlenen törende konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşmasında iç siyasete ve Türkiye ile KKTC arasında imzalanan ekonomik protokolle ilgili tek kelime etmedi.

Türkiye’nin KKTC’ye yapacağı yatırımlar ve ekonomik kaynakla ilgili de herhangi bir ifadesi olmayan Oktay, dış politika ve tarihsel süreçten bahsetti.

Geçmiş yıllarda yaptığı ziyaretlerde, KKTC’nin kalkınmasında Türkiye’nin maddi manevi desteğinden defaaten bahseden Oktay’ın bu kez bu konularda tek kelime etmemesi dikkat çekti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu